Resursele umane la indemana ta

taught by Oana Detesan

Course description

Acest curs se adreseaza persoanelor interesate de domeniul Resurselor Umane si care se afla la inceput de carierea.

Acest domeni este unul cu multe provocari, iar acestea vor creste din ce in ce mai mult in urmatoarea perioada datorita faptului ca piata muncii este din ce in ce mai competitiva iar oamenii buni sunt doriti de multe companii. 

Cursul ofera o baza foarte buna pentru a lucra in domeniul Resurselor Umane, o baza pe care iti vei putea cladi mai departe o cariera in HR.

Oana Detesan
Oana Detesan
HR Specialist

Oana a absolvit Facultatea de Psihologie si a urmat un Master de Psihologie Organizationala, in prezent fiind Trainer Autorizat ANC si Specialist Resurse Umane.

Pasionata de lucrul cu oamenii, intre timp a inceput si o formare in domeniul Psihoterapiei Integrative.

Si-a inceput cariera de trainer in programe de teambuilding, dar si prin sustinerea de cursuri in domeniul Resurselor Umane, domeniu in care activeaza din anul 2011. In cadrul firmei Step Up gestioneaza proiecte variate: de recrutare si selectie, teambuildinguri si traininguri pe soft skills.

Pe langa programele de teambuilding, sustine si cursuri precum Time for feedback, Resursele umane la indemana ta, dar si workshopuri pe tema intercunoasterii si muncii in echipa.

De asemenea, Oana este Project Managerul evenimentului lunar Speak Up, un eveniment destinat dezvoltarii profesionale si personale la care participa persoane din domeniul HR, manageri si antreprenori.

Oana este un trainer pasionat de oameni, empatic si deschis sa invete experiente noi de la oamenii cu care interactioneaza. 

Printre companiile cu care a lucrat se numara Hella, Continental, Visma, SoftNet Consulting, Bosch Communication Center, Frigoglass, Smart Value Services, Infobest, Huf Romania, DS Smith Packaging, Hamilton si multi altii.

Impreuna cu colegele ei, Gratiela Toader si Lucia Caramidariu au realizat acest curs: Resursele Umane la indemana ta. Un curs bazat in mare parte pe exemple concrete din experienta de zi cu zi, filmulete in care se exemplifica clar cum se realizeaza un contact telefonic al candidatilor, un interviu si cum se ofera feedaback-ul negativ in mod profesionist.


Course Curriculum

Recrutare si selectie - definitie
Hide Content
Anuntul de recrutare
Hide Content
Tipuri de recrutare
Hide Content
Baza de date de candidati
Hide Content
(Re)-prezentarea companiei în fata candidatiilor
Hide Content
Buna practici in sustinerea unui interviu
49:18
Hide Content
Assessment Center
Hide Content
Luarea deciziei de angajare, cum prezentam oferta si cum dam feedback negativ
02:55
Hide Content
Ofertarea candidatilor selectati
Hide Content
GDPR- General Data Protection Regulation
Hide Content